تهیه و تولید مواد نسوز کشور

آدرس : تهران - یوسف آباد، خیابان ابن سینا، نبش خیابان 31، شماره 82، واحد 12

تلفن تماس : 021-88718897 | 021-43982000

فکس : 021-88712562

درباره تهیه و تولید مواد نسوز کشور

مدیرعامل : علیرضا باقری

وب سایت : www.irrep.com

سال تاسیس : 1355

تخصص : تامین مواد اولیه صنعت فرآورده های دیرگداز کشور و استخراج و آماده سازی پخت فرآیند ذوب منیزیت

زمینه فعالیت / دسته بندی : منیزیت

درباره ما :

شرکت تهیه و تولید مواد نسوز کشور در سال ۱۳۵۵ به منظور تامین مواد اولیه صنعت فرآورده های دیرگداز کشور، تاسیس گردید. این شرکت در مسیر فعالیت‌های خود اعم از اکتشاف و استخراج معادن منیزیت و رس‌های نسوز در دهه‌های ۵۰ و۶۰، فرآوری و تبدیل آنها به مواد اولیه دیرگداز در دو دهه گذشته خطوط جدید تولید خود را راه اندازی نموده و جرم‌های دیرگداز قلیایی را، شامل انواع جرم‌های منیزیتی، دولومیتی و مگ دولوما برای انواع کاربردها جهت مصرف در صنایع فولاد، با تکیه بر تجربه موفق خود در تولید و تامین مواد اولیه دیرگداز تولید کرده است. این شرکت در سال ۱۳۶۸، عملیات احداث کارخانه تولید اکسید منیزیم سینتره در استان خراسان جنوبی را آغاز کرد و در سال ۱۳۷۲، این کارخانه با تولید سالانه ۳۰۰۰۰ تن اکسید منیزیم سینتره در عیارهای مختلف به بهره برداری رسید. پس از آن، در سال ۱۳۸۳ به منظور ثبات کیفی محصولات و حداکثر استفاده از ذخایر معدنی منیزیت، یک واحد گندله سازی کلینکرهای پایه منیزیایی احداث و راه اندازی گردید. همچنین در سال ۱۳۹۳، به منظور ایجاد ارزش افزوده در پاسخ به نیازهای مشتریان محصولات مرغوب منیزیایی، یک واحد تولید منیزیای ذوبی احداث و به بهره برداری رسید.

با راه اندازی این واحدها، ظرفیت تولید سالانه شرکت تهیه و تولید مواد نسوز کشور، بالغ بر ۵۲۰۰۰ تن انواع منیزیای سینتره، ۷۵۰۰ تن انواع منیزیای ذوبی و ۱۷۵۰۰ تن منیزیای کلسینه می گردد.

شرکت تهیه و تولید مواد نسوز کشور اکنون بزرگترین تولید کننده اکسید منیزیم در ایران به شمار می آید و جهت تامین نیاز صنایع تولید کننده فرآورده های دیرگداز قلیائی و صنایع فولادسازی کشور، کالا و خدمات خود را عرضه می نماید.

مراحل عملیات استخراج:

منیزیت و دولومیت معدنی مواد اولیه اصلی کارخانه می باشند. در حال حاضر تامین خوراک کارخانه توسط شرکت معدنی مواد نسوز بیرجند، بهره بردار معادن عمده منیزیت کشور، صورت می گیرد.

معدن سفیدکوه از مهم ترین این معادن بوده که عمدتاً دارای ماده معدنی با عیار ۹۳ تا ۹۷ درصد پس از پخت می باشد. معدن ترشک محمدی در عیارهای ۸۸ تا ۹۴ بوده و سایر معادن منطقه تامین کننده سنگ منیزیت با عیار ۸۸ تا ۹۲ می باشند.

سنگ منیزیت پس از شناسایی توده های معدنی، باطله برداری، استخراج و طبقه بندی شده و به محل کارخانه حمل می گردد. این سنگ پس از بررسی های اولیه و تعیین عیار با توجه به عیار ماده معدنی تفکیک و در دو مرحله مورد خردایش قرارگرفته و دپو می گردد.

مواد دانه بندی شده برحسب کیفیت طی یک یا دو مرحله پخت، در خط کلینکرهای نسوز و کوره دوار پخت می گردند.

پس از خردایش و کلسینه کردن منیزیت، مواد با استفاده از کوره قوس الکتریکی ذوب شده و محصول منیزیای ذوبی تولید می گردد.